Troostplek 2021

We willen u graag uitnodigen op “Troostplek 2021”.

In juni 2020 (na de eerste lockdown) hebben de Ferm-afdelingen van groot-Damme een Troostplek ingericht achter de kerk van Oostkerke. Tijdens de coronapandemie hebben heel veel mensen in pijnlijke omstandigheden afscheid moeten nemen van een geliefde, want er was nauwelijks ruimte voor troost door o.a. de afstandsregels. Op de Troostplek in Oostkerke heeft Ferm bloembollen in de grond geplant die jaarlijks zullen ontkiemen en tot bloei komen, teken van leven en hoop.

Op maandag 1 november 2021 is de Troostplek en de kerk van Oostkerke te bezoeken tussen 14 uur en 17 uur, er is aangepaste muziek door zanger-gitarist Roland Van De Velde, poëzie, een doe- en herdenkingsmoment door Ferm. Aanwezigen kunnen op verhaal komen bij een kopje koffie.

Families die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de gedachtenismis kunnen het gedachteniskruisje dan ontvangen in de kerk van Oostkerke. Zij geven op voorhand een seintje via info@groeneweiden.be, 050 50 06 61 of 0473 71 12 01.

In de hoop u er te mogen ontmoeten, verbonden in het geloof dat aan liefde geen einde komt,

pastoor Pradip Smagge, de teamleden van de Pastorale Eenheid groene weiden Damme en de bestuursleden van de afdelingen Ferm van groot-Damme.